Cuscus cu legume

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 7426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cuscus integral
  • mix de legume mexicane, congelate
  • ulei de masline
  • bulion
  • sare
  • piper
  • curry
  • Mirodenia
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu legume:

Se pune apa la fiert, se condimenteaza cu Mirodenia si praf de curry, iar cand da in clocot se adauga cuscusul, se stinge focul, se acopera oala cu un capac si se lasa cateva minute sa se umfle. 

Intre timp se calesc legumele in putin ulei. Cand acestea s-au inmuiat se adauga sare si bulion, dupa care se amesteca cu cuscus si se presara patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

laura_n 1

13.11.2012, 14:44

faina combinatie!
eu tin minte, cand eram copil, cus-cus-ul avea alta forma si era de 1000 ori mai gustos, facea bunica...ce bunatate mai era.
asta de azi din comert, parca e pesmet

Sim0na 1

14.11.2012, 18:42

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume, la cuptor